Ambassadeurs

De ogen, oren, en handen van Roze 50+ is het vrijwilligers netwerk van Roze 50+ ambassadeurs. Zo’n 100 vrijwilligers, veelal uit de doelgroep zitten in de haarvaten van de maatschappij en zijn het visitekaartje van Roze 50+. Ze werken op lokaal, regionaal en landelijk niveau en zetten hiermee LHBTI ouderen op de kaart.

Zij maken het thema ’seksuele diversiteit en gender identiteit’ boven de 50 bespreekbaar in soms onbespreekbare settings. Wilt u deel uitmaken van dit netwerk, stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Team Midden-Nederland
Wij zijn een team van 9 mensen: Kees van den Berg, Nardie Eijsberg, Hans van Gemmert, Margreet van Hensbergen, Marlies Groeneveld, Joanne Klusman, Catherine Kool, Martin Moerings en Gon Teunissen. De regio ambassadeurs zijn te bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Team Brabant Limburg
De Roze 50+ in de regio Brabant Limburg bestaat uit Berna Berndsen, René Hagenaars, Haroun Hijman en Henk van der Vrande. Het voornemen bestaat om dit aantal uit te breiden.

Zuid Holland

 

Team Zuid-Holland
In Zuid-Holland zijn Art Groenboom, Magda Romgens, Jos Vlasblom, Leonie Valentin en Marc Charles Wynn-Derksen actief als ambassadeurs.

Team Oost
Wij zijn een team van 10 mensen:
Clem Bongers; Paul Brommet; Charles Felix; Marianne Henny; Freerk Jager; Ralph Kleinbussink; Lou Ritzen; Ton Roelofs; Marcel ter Veer en Gerda van der Vegte.

 Team Noord Holland en Flevoland

Deze groep bestaat uit 11 mensen: Ria Ettes, Siep Goedhart, Conny van Iersel, Wim Kerkhove, Mario Pot, Remko Scheepens, Joop Schermer, Arno Schouten, Coby Voorn, Kristijaan van der Waag en Anja Westerweel.

Naast deze groep ambassadeurs zijn in de regio Noord Holland en Flevoland ook andere roze ouderen en groepen die zich inzetten bij diverse activiteiten zoals hieronder beschreven.

Team Zeeland bestaat nu uit de ambassadeurs Henk Kosters, Robert Lamper, Ari Murk, Willem Millenaar, Ditty Smit van Damme,  Dingeman Steijn en Lammert Veenhuizen
De provincie Zeeland bestaat uit diverse eilanden, met iedere een eigen cultuur. Het streven is om op ieder eiland een vertegenwoordiger van Roze 50+ te hebben.

Roze50+ regio Noord

Marjet Bos, Truus van Drie, Ineke Konijn, Rina Lakwijk, Marije Lugtmeijer Gerard Robben en Adriaan Prinse zijn Roze 50+ ambassadeurs in de Regio Noord.